Telefon: 0723.564.549

PRODUSE BĂRBAȚI

PRODUSE BĂRBAȚI

Subcategorii

Afişare de la 1 la 12 din 12 (1 pagini)

Messinian Spa

Gel de duș cu trufe negre, 300ml. Ingrediente organice.

rating

40Lei

Pret cu TVA: 40Lei

Gelul combină uleiul de măsline extra virgin de Kalamata cu trufe negre din Grecia. Parfum unisex, care imbina eleganța cu seducția. Formula în jurul acestor ingrediente nobile, imbogatita cu extract ..

Messinian Spa

Lapte de corp Spicy Vanilla,unisex.300 ml, ingrediente organice

rating

45Lei

Pret cu TVA: 45Lei

Loțiunea de corp Messinian Spa Spicy Vanilla are un miros cald, picant și unisex, cu aroma de  vanilie, boabe de tonka, floare de tutun, combinate cu un iz subtil de lemn, cacao și fructe uscate. Are ..

Messinian Spa

Premium SET CADOU Trufe negre, 850ml. Ingrediente organice.

rating

165Lei

Pret cu TVA: 165Lei

Linia premium Trufe Negre ofera o ingrijire speciala  Gelul de dus  combină uleiul de măsline extra virgin de Kalamata cu trufe negre din Grecia.Parfum unisex, care imbina eleganța cu seducția. Formul..

Messinian Spa

Șampon pentru păr fin și subțire cu trufe negre, 300ml. Ingrediente organice.

rating

45Lei

Pret cu TVA: 45Lei

Linia premium de la Messinian Spa Trufe Negre ofera o ingrijire speciala , aduce luxul în viața ta de zi cu zi. Linia cu trufe negre combină uleiul de măsline extra virgin de Kalamata cu trufe negre d..

Messinian Spa

Șampon pentru toate tipurile de păr cu grâu și miere, 300ml. Ingrediente organice.

rating

35Lei

Pret cu TVA: 35Lei

Sampon de zi cu zi potrivit pentru toate tipurile de păr cu ulei de măsline extra virgin din Kalamata, extract de cimbru și proteine de grâu și miere.Imbogatit cu aloe, matase, provitamina B5 si ulei ..

Messinian Spa

Set cadou "Chai Latte " 2, gel dus 300 ml, unt corp 250 ml , ulei uscat cu sclipici 100ml. Ingrediente organice

rating

145Lei

Pret cu TVA: 145Lei

Set cadou Messinian Spa Body Christmas Joy & Chai LatteO alegere perfectă pentru zilele și nopțile tale festive și ideală pentru cadouBucurați-vă de acest Crăciun cu centrul spa Messinian, ediția limi..

Messinian Spa

Set cadou 5. 3 Produse, 850 ml. Ingredinte organice

rating

110Lei

Pret cu TVA: 110Lei

Sampon pentru toate tipurile de par cu grau si miere 300ml. Gel de dus 300 ml. Unt de corp 250 ml.Sampon zilnic,e potrivit pentru toate tipurile de păr cu ulei de măsline extra virgin DOP din Kalamata..

Messinian Spa

Set cadou 6. 3 produse, 850 ml. Ingrediente organice.

rating

115Lei

Pret cu TVA: 115Lei

Sampon pentru toate tipurile de par cu grau, gel de dus , scrub de fata si corp.Sampon zilnic potrivit pentru toate tipurile de păr cu ulei de măsline extra virgin din Kalamata, extract de cimbru și p..

Messinian Spa

Travel kit (gel de duș, șampon, balsam și cremă de corp), 4x 55 ml

rating

32Lei

Pret cu TVA: 32Lei

Include: - gel de duș cu rodie și miere - șampon pentru toate tipurile de păr cu miere de grâu- lapte de corp cu rodie și miere- balsam pentru toate tipurile de păr cu miere și grâu, (4 x 55 ml)...

Messinian Spa

Apa de parfum trufe, 50 ml

rating

135Lei

Pret cu TVA: 135Lei

Apa de parfum Messinian Spa Black Truffle este un parfum unisex, pământesc, care combină seductivitatea cu eleganța. Notele de varf sunt lemn de santal si bergamota. Notele de mijloc sunt lemn de cedr..

Messinian Spa

Hair& Body Mist Dark Intense pentru barbați, 100 ml.Ingrediente organice.

rating

47Lei

Pret cu TVA: 47Lei

Deodorant pentru păr și corp Dark Intense este un parfum picant, lemnos, chihlimbar pentru bărbați. Notele de varf sunt cardamom, piper si neroli. Notele de mijloc sunt iasomie, sofran, trandafir si c..

Afişare de la 1 la 12 din 12 (1 pagini)