Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/galassi1/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 53Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/session.php on line 25Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 103Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 107Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 167 Balsam

Telefon: 0723.564.549

Balsam

Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)

Messinian Spa

Balsam pentru toate tipurile de păr cu grâu si miere, 300ml. Ingrediente organice.

rating

36Lei

Pret cu TVA: 36Lei

Balsam de păr cu ulei de măsline extra virgin de Kalamata, grâu și miere. Îmbogățit cu aloe și provitamina B5, întărește, reconstruiește, hrănește profund , facilitează pieptănarea și  reduce electric..

Messinian Spa

Leave in conditioner 150 ml, ingrediente organice

rating

40Lei

Pret cu TVA: 40Lei

Acest balsam cremos poate ajuta la descalcirea firelor si la transformarea instantanee a părului într-un mod mai ușor de manevrat și ușor de pieptenat. Conține panthenol, ulei de măsline, ulei din sem..

Messinian Spa

Travel kit (gel de duș, șampon, balsam și cremă de corp), 4x 55 ml

rating

32Lei

Pret cu TVA: 32Lei

Include: - gel de duș cu rodie și miere - șampon pentru toate tipurile de păr cu miere de grâu- lapte de corp cu rodie și miere- balsam pentru toate tipurile de păr cu miere și grâu, (4 x 55 ml)...

Messinian Spa

Balsam pentru păr vopsit,300ml. Ingrediente organice

rating

38Lei

Pret cu TVA: 38Lei

BALSAMAT DE PĂR PENTRU PROTECȚIA CULORII.HELIANTHUS - ULEI DE RODIE & COCOSPentru părul vopsit-uscat-deteriorat. Cu ingrediente care îmbunătățesc și prelungesc durata de viață a culorii părului, o..

Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)