Telefon: 0723.564.549

Deodorant păr

Afişare de la 1 la 13 din 13 (1 pagini)

Messinian Spa

Hair & body mist " Chai Latte ", 100 ml. Ingrediente organice

rating

45Lei

Pret cu TVA: 45Lei

Messinian Spa Hair & Body Mist Christmas Joy & Chai LatteCu extract de măsline organic și pantenol (pro-B5)Chai Latte are un miros distinctiv și o formulă hidratantă cu extract de măsline organic și p..

Messinian Spa

Hair & Body Mist Glamour, 100ml. Ingrediente organice.

rating

50Lei

Pret cu TVA: 50Lei

Glamorous pentru păr și corp are un miros cald, distinctiv, cu note de flori, tonka, vanilie, cacao, piper și cafea. Are o formulă hidratantă cu extract organic de măsline și pantenol care va avea gri..

Messinian Spa

Hair & Body Mist rodie și miere, 100ml. Ingrediente organice.

rating

45Lei

Pret cu TVA: 45Lei

Răcoritor, hidratant, atractiv. Messinia Spa rodie si miere Hair & body mist are un parfum irezistibil de dulce de care va veti indragosti pe loc si, de asemenea, are formulă hidratantă cu extract de ..

Messinian Spa

Hair & Body Mist Sclipitor cu Lăptișor de Matcă și helichrysum, 100ml. Ingrediente organice.

rating

57Lei

Pret cu TVA: 57Lei

Sclipitoare, senzuală, de lux. Messinia Spa Royal Jelly & Helichrysum Hair&body mist are un parfum divin. dulce, care va inteti simturile, un factor de sclipire care va da pielii si parului un efect s..

Messinian Spa

Hair & Body Spicy Vanilla, 100ml. Ingrediente organice.

rating

55Lei

Pret cu TVA: 55Lei

Hair&body mist  Messinian Spa are un parfum placut, este unisex, cu tenta de vanilie, condimente bogate, boabe de tonka, floare de tutun, combinate cu o notă subtilă de lemn, cacao și fructe uscate. A..

Messinian Spa

Hair& body mist cu portocală, vanilie, orhidee și coacăze. 100ml. Ingrediente organice.

rating

45Lei

Pret cu TVA: 45Lei

Răcoritor, hidratant, atractiv.  Are un parfum proaspăt, distinctiv, o formulă hidratantă cu extract organic de măsline și pantenol care vă va îngriji pielea și părul. Utilizare: Pulverizati pe tot co..

Messinian Spa

Hair & Body mist căpșuni & iaurt, 100 ml. Ingrediente organice.

rating

37Lei

Pret cu TVA: 37Lei

Deodorantul de păr și corp cu iaurt-căpșuni are note de vârf căpșuni și smântână, note de mijloc nucă de cocos și iasomie și note de bază mosc moale. Are o formulă hidratantă cu extract organic de măs..

Messinian Spa

Hair & Body mist Creamy Cloud, 100 ml. Ingrediente organice.

rating

43Lei

Pret cu TVA: 43Lei

Deodorantul pentru păr și corp Creamy Cloud este un parfum lăptos-mosc care are note de vârf de bergamotă și pere, note de mijloc de frișcă caramelizată și orhidee de vanilie. Notele de baza sunt vani..

Messinian Spa

Hair & Body Mist pepene rosu,100 ml. Ingrediente organice.

rating

47Lei

Pret cu TVA: 47Lei

Revigorant, hidratant, atrăgător. Deodorant de păr și corp cu pepene verde Messinian Spa are un parfum proaspăt, distinctiv și, de asemenea, o formulă hidratantă cu extract organic de măsline și pante..

Messinian Spa

Hair& Body Mist Bubble Gum,100 ml.Ingrediente organice

rating

47Lei

Pret cu TVA: 47Lei

Deodorant pentru păr și corp Bubble Gum are un parfum dulce, fructat, distinctiv și o formulă hidratantă cu extract organic de măsline și pantenol (pro-B5), care vă va îngriji pielea și părul. Utiliza..

Messinian Spa

Hair& Body Mist Flori de prun,100ml. Ingrediente organice

rating

47Lei

Pret cu TVA: 47Lei

Deodorant pentru păr și corp Plum Blossom are un irezistibil parfum fructat-floral, care te va face să te îndrăgostești de ea, de asemenea, o formulă hidratantă cu extract organic de măsline și panten..

Messinian Spa

Hair& Body Mist mamă și fiică,100 ml. Ingrediente organice

rating

47Lei

Pret cu TVA: 47Lei

Aceast deodorant de păr și corp strălucitor, feminin, este ideal pentru a fi împărtășit de fiice și mămici. Inspirat de o mamă, acest parfum vesel combină note dulci, fructate, lăsând o urmă fragedă d..

Messinian Spa

Hair& Body Mist vată de zahăr și lăcrămioare,100 ml. Ingrediente organice

rating

47Lei

Pret cu TVA: 47Lei

Deodorant pentru păr și corp Cotton Candy & Lily of the Valley are un parfum distinctiv și o formulă hidratantă cu extract organic de măsline și pantenol (pro-B5), care vă va îngriji pielea și păr..

Afişare de la 1 la 13 din 13 (1 pagini)