Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/galassi1/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 53Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/session.php on line 25Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 103Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 107Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 167 Deodorant

Telefon: 0723.564.549

Deodorant

Afişare de la 1 la 16 din 22 (2 pagini)

Messinian Spa

Hair & body mist " Chai Latte ", 100 ml. Ingrediente organice

rating

45Lei

Pret cu TVA: 45Lei

Messinian Spa Hair & Body Mist Christmas Joy & Chai LatteCu extract de măsline organic și pantenol (pro-B5)Chai Latte are un miros distinctiv și o formulă hidratantă cu extract de măsline organic și p..

Messinian Spa

Hair & Body Mist Glamour, 100ml. Ingrediente organice.

rating

50Lei

Pret cu TVA: 50Lei

Glamorous pentru păr și corp are un miros cald, distinctiv, cu note de flori, tonka, vanilie, cacao, piper și cafea. Are o formulă hidratantă cu extract organic de măsline și pantenol care va avea gri..

Messinian Spa

Hair & Body Mist rodie și miere, 100ml. Ingrediente organice.

rating

45Lei

Pret cu TVA: 45Lei

Răcoritor, hidratant, atractiv. Messinia Spa rodie si miere Hair & body mist are un parfum irezistibil de dulce de care va veti indragosti pe loc si, de asemenea, are formulă hidratantă cu extract de ..

Messinian Spa

Hair & Body Mist Sclipitor cu Lăptișor de Matcă și helichrysum, 100ml. Ingrediente organice.

rating

57Lei

Pret cu TVA: 57Lei

Sclipitoare, senzuală, de lux. Messinia Spa Royal Jelly & Helichrysum Hair&body mist are un parfum divin. dulce, care va inteti simturile, un factor de sclipire care va da pielii si parului un efect s..

Messinian Spa

Hair & Body Spicy Vanilla, 100ml. Ingrediente organice.

rating

55Lei

Pret cu TVA: 55Lei

Hair&body mist  Messinian Spa are un parfum placut, este unisex, cu tenta de vanilie, condimente bogate, boabe de tonka, floare de tutun, combinate cu o notă subtilă de lemn, cacao și fructe uscate. A..

Messinian Spa

Hair& body mist cu portocală, vanilie, orhidee și coacăze. 100ml. Ingrediente organice.

rating

45Lei

Pret cu TVA: 45Lei

Răcoritor, hidratant, atractiv.  Are un parfum proaspăt, distinctiv, o formulă hidratantă cu extract organic de măsline și pantenol care vă va îngriji pielea și părul. Utilizare: Pulverizati pe tot co..

Messinian Spa

Apa de parfum Dragoste absoluta mama&fiica, 50 ml

rating

130Lei

Pret cu TVA: 130Lei

Apa de parfum Absolute Love este un parfum floral, fructat si gurmand. Notele de varf sunt zmeura si piper roz, notele de mijloc sunt trandafir, caramel, violeta si iasomie. Notele de baza sunt vanili..

Messinian Spa

Apa de parfum Glamour, 50 ml

rating

130Lei

Pret cu TVA: 130Lei

Apa de parfum Glamorous este un parfum floral de chihlimbar pentru femei si are un parfum cald, distinctiv. Notele de varf sunt piper roz, cafea, bergamota si lamaie. Notele de mijloc sunt lacramioare..

Messinian Spa

Apa de parfum lacramioare, 50 ml

rating

130Lei

Pret cu TVA: 130Lei

Notele de varf sunt vata de zahar, fructe exotice si bergamota, notele de mijloc sunt miere, fructe de padure, iasomie si lacramioare. Notele de baza sunt paciuli, caramel, vanilie, boabe de tonka si ..

Messinian Spa

Apa de parfum laptisor de matca& helichrysum, 50 ml

rating

135Lei

Pret cu TVA: 135Lei

Apa de parfum Messinian Spa Royal Jelly & Helichrysum are un miros delicios și dulce care vă va ridica simțurile. Notele de varf sunt portocala, zmeura si nuca de cocos, notele de mijloc sunt bujo..

Messinian Spa

Apa de parfum trufe, 50 ml

rating

135Lei

Pret cu TVA: 135Lei

Apa de parfum Messinian Spa Black Truffle este un parfum unisex, pământesc, care combină seductivitatea cu eleganța. Notele de varf sunt lemn de santal si bergamota. Notele de mijloc sunt lemn de cedr..

Messinian Spa

Hair & Body mist căpșuni & iaurt, 100 ml. Ingrediente organice.

rating

37Lei

Pret cu TVA: 37Lei

Deodorantul de păr și corp cu iaurt-căpșuni are note de vârf căpșuni și smântână, note de mijloc nucă de cocos și iasomie și note de bază mosc moale. Are o formulă hidratantă cu extract organic de măs..

Messinian Spa

Hair & Body mist Creamy Cloud, 100 ml. Ingrediente organice.

rating

43Lei

Pret cu TVA: 43Lei

Deodorantul pentru păr și corp Creamy Cloud este un parfum lăptos-mosc care are note de vârf de bergamotă și pere, note de mijloc de frișcă caramelizată și orhidee de vanilie. Notele de baza sunt vani..

Messinian Spa

Hair & Body Mist pepene rosu,100 ml. Ingrediente organice.

rating

47Lei

Pret cu TVA: 47Lei

Revigorant, hidratant, atrăgător. Deodorant de păr și corp cu pepene verde Messinian Spa are un parfum proaspăt, distinctiv și, de asemenea, o formulă hidratantă cu extract organic de măsline și pante..

Messinian Spa

Hair& Body Mist Bubble Gum,100 ml.Ingrediente organice

rating

47Lei

Pret cu TVA: 47Lei

Deodorant pentru păr și corp Bubble Gum are un parfum dulce, fructat, distinctiv și o formulă hidratantă cu extract organic de măsline și pantenol (pro-B5), care vă va îngriji pielea și părul. Utiliza..

Messinian Spa

Hair& Body Mist Flori de prun,100ml. Ingrediente organice

rating

47Lei

Pret cu TVA: 47Lei

Deodorant pentru păr și corp Plum Blossom are un irezistibil parfum fructat-floral, care te va face să te îndrăgostești de ea, de asemenea, o formulă hidratantă cu extract organic de măsline și panten..

Afişare de la 1 la 16 din 22 (2 pagini)