Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/galassi1/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 53Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/session.php on line 25Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 103Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 107Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 167 Unt de corp

Telefon: 0723.564.549

Unt de corp

Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)

Messinian Spa

Set cadou 1. 3 produse, 850 ml. Ingrediente organice. Diverse arome.

rating

120Lei

Pret cu TVA: 120Lei

Gel de duș 300 ml + Lapte de corp 300 ml + Unt de corp 250 ml, diverse arome.Gelul de duș îmbogățit cu ulei de măsline extra virgin de la Kalamata are proprietati hidratante, o compoziție echilibrată ..

Messinian Spa

Unt de corp lămâie și smochine, 250 m. Ingrediente organice.

rating

50Lei

Pret cu TVA: 50Lei

Unt de corp îmbogățit cu shea și unt de cacao, ulei extra-virgin de măsline de Kalamata, lămâie, smochine, ulei de migdale, galbenele, cătina, aloe, vitamina B5 (panthenol), vitamina A și E. Este ușor..

Messinian Spa

Unt de corp "Chai Latte" , 250 ml. Ingrediente organice

rating

45Lei

Pret cu TVA: 45Lei

O alegere perfectă pentru zilele și nopțile festive și ideală pentru cadouBucurați-vă de acest Crăciun cu centrul spa Messinian, ediția limitată Chai latte, o alegere perfectă pentru zilele și nopțile..

Messinian Spa

Unt de corp cu portocale și lavandă, 250 ml. Ingrediente organice.

rating

50Lei

Pret cu TVA: 50Lei

Unt de corp îmbogățit cu unt de shea și de cacao. Are un aspect cremos. Podusul conține și ulei de măsline extra virgin de Kalamata, portocală, levănțică, ulei de migdale, calendula, cătină albă, aloe..

Messinian Spa

Unt de corp cu rodie și miere, 250 ml. Ingrediente organice.

rating

50Lei

Pret cu TVA: 50Lei

Unt de corp îmbogațit cu shea și unt de cacao, ulei extravirgin de măsline de Kalamata, miere și rodie, ulei de migdale, gălbenele, cătina, aloe, vitamina B5 (pathenol), vitamina A și E.Este ușor abso..

Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)