Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/galassi1/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 53Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/session.php on line 25Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 103Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 107Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/galassi1/public_html/system/framework.php:42) in /home/galassi1/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 167 Șampon & gel de duș

Telefon: 0723.564.549

Șampon & gel de duș

Afişare de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)

Messinian Spa

Gel de duș cu trufe negre, 300ml. Ingrediente organice.

rating

40Lei

Pret cu TVA: 40Lei

Gelul combină uleiul de măsline extra virgin de Kalamata cu trufe negre din Grecia. Parfum unisex, care imbina eleganța cu seducția. Formula în jurul acestor ingrediente nobile, imbogatita cu extract ..

Messinian Spa

Gel de duș Spicy Vanilla, unisex, 300 ml. Ingrediente organice

rating

36Lei

Pret cu TVA: 36Lei

Gelul de duș Messinian Spa Spicy Vanilla are un miros cald, picant și unisex, aroma de  vanilie,boabe de tonka, floare de tutun, combinate cu un iz subtil de lemn, cacao și fructe uscate. Are o formul..

Messinian Spa

Premium SET CADOU Trufe negre, 850ml. Ingrediente organice.

rating

165Lei

Pret cu TVA: 165Lei

Linia premium Trufe Negre ofera o ingrijire speciala  Gelul de dus  combină uleiul de măsline extra virgin de Kalamata cu trufe negre din Grecia.Parfum unisex, care imbina eleganța cu seducția. Formul..

Messinian Spa

Șampon pentru păr fin și subțire cu trufe negre, 300ml. Ingrediente organice.

rating

45Lei

Pret cu TVA: 45Lei

Linia premium de la Messinian Spa Trufe Negre ofera o ingrijire speciala , aduce luxul în viața ta de zi cu zi. Linia cu trufe negre combină uleiul de măsline extra virgin de Kalamata cu trufe negre d..

Messinian Spa

Șampon pentru toate tipurile de păr cu grâu și miere, 300ml. Ingrediente organice.

rating

35Lei

Pret cu TVA: 35Lei

Sampon de zi cu zi potrivit pentru toate tipurile de păr cu ulei de măsline extra virgin din Kalamata, extract de cimbru și proteine de grâu și miere.Imbogatit cu aloe, matase, provitamina B5 si ulei ..

Messinian Spa

Set cadou 6. 3 produse, 850 ml. Ingrediente organice.

rating

115Lei

Pret cu TVA: 115Lei

Sampon pentru toate tipurile de par cu grau, gel de dus , scrub de fata si corp.Sampon zilnic potrivit pentru toate tipurile de păr cu ulei de măsline extra virgin din Kalamata, extract de cimbru și p..

Messinian Spa

Travel kit (gel de duș, șampon, balsam și cremă de corp), 4x 55 ml

rating

32Lei

Pret cu TVA: 32Lei

Include: - gel de duș cu rodie și miere - șampon pentru toate tipurile de păr cu miere de grâu- lapte de corp cu rodie și miere- balsam pentru toate tipurile de păr cu miere și grâu, (4 x 55 ml)...

Afişare de la 1 la 8 din 8 (1 pagini)