Telefon: 0723.564.549

Set cadou Yoga ghimbir & lămâie, gel de duș 300 ml & lapte de corp 300 ml. Ingrediente organice.

75Lei

Gelul de duș YOGA, Ginger-Lemon, are o compoziție blândă cu 96% ingrediente de origine naturală și este îmbogățit cu extracte de ghimbir, lămâie și măsline, aloe organic și pantenol, care oferă pielii...Citeste mai mult

  • Pret cu TVA: 75Lei
  • Producător: Messinian Spa
  • Model: 102000330
  • Disponibilitate: În stoc

Gelul de duș YOGA, Ginger-Lemon, are o compoziție blândă cu 96% ingrediente de origine naturală și este îmbogățit cu extracte de ghimbir, lămâie și măsline, aloe organic și pantenol, care oferă pielii tale catifelare, hidratare și prospețime. Inspirat de chakra 1, chakra rădăcină, care este direct legată de stabilitate și forță emoțională, are un parfum răcoritor distinctiv, care vă va ridica starea de spirit, provocând o senzație plăcută de prospețime, calm, bunăstare și armonie. Începeți sau încheiați-vă ziua cu o baie/duș cu spumă încântătoare, „curăță” ușor mintea și corpul, luptă împotriva gândurilor negative și recâștigă-ți energia pierdută, îmbunătățindu-ți starea de spirit, umplându-ți spațiul și mintea cu vibrații pozitive.


Loțiune YOGA Balsam de corp Ginger-Lemon are o compoziție blândă cu 96% ingrediente de origine naturală și este îmbogățită cu unt de shea, hypericum (sunătoare), ulei de măsline extravirgin DOP de la Kalamata, uleiuri de ghimbir, lămâie și portocale, aloe organică. , care oferă pielii tale catifelare, hidratare, nutriție și prospețime. Inspirat de chakra 1, chakra rădăcină, care este direct legată de stabilitate și forță emoțională, are un parfum răcoritor distinctiv, care vă va ridica starea de spirit, provocând o senzație plăcută de prospețime, calm, bunăstare și armonie. Ajută pielea să-și recapete elasticitatea și strălucirea pierdute, deoarece își restabilește umiditatea naturală.

Spune-ţi opinia

Atenție: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun